vagy




close
Matusz-Vad Zrt. Est. 1994 +36 96 510 330 info@matusz-vad.hu 9024 Győr, Vasvári Pál u. 1/b

Akció

Kedvencek
Webáruház > Vadak > Vadszárnyas

Vadszárnyas



A vadszárnyasokat ugyan úgy, mint, a többi vadat különleges bánásmóddal kell kezelni. Elejtés után több napos érleléssel kell a húsukat előkészíteni. A galamb, vadkacsa, fácán, gyöngytyúk húsa egyaránt jellegzetes íz jegyekkel rendelkezik. Mindegyik állat húsából aromás leves, illetve becsinált készítető. Sütve, töltve, gyümölcsökkel, mártásokkal kiegészítve pedig izgalmas főételt alkothatnak. Sütésnél a húsokat érdemes szalonnával tűzdelni, vagy burkolni a kiegyensúlyozottabb íz világért.
Betöltés......Betöltés......