vagy




close
Matusz-Vad Zrt. Est. 1994 +36 96 510 330 info@matusz-vad.hu 9024 Győr, Vasvári Pál u. 1/b

Akció

Kedvencek
Webáruház > Vadak > Vaddisznó

Vaddisznó



Húsa, mint általában a vadaké, zsírban szegény, sok kötőszövetet tartalmazó hús. Tejsavtartalma kevés, ezért a hús általában kemény. A hús minőségét az állat kora, neme, tápláltsága, elejtése és érlelése, pácolása határozza meg. A vaddisznót az érlelés után nem nyúzzák meg, mint a szarvast és az őzet, hanem előkészítését a bőrével együtt végzik. Ma már széles körben használt alapanyag, ugyanis egyre inkább felismerjük, hogy a vadhús változatos elkészítési módja garantálja a mindig jó ízeket, zamatokat, ugyanakkor táplálkozás-élettani szerepe sokkal kedvezőbb a vágóállatokénál. Ennek oka, hogy előnyösebb formában szolgálja az energia bevitelt és nagyobb mértékben tartalmaz nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat.
Betöltés......Betöltés......