vagy




close
Matusz-Vad Zrt. Est. 1994 +36 96 510 330 info@matusz-vad.hu 9024 Győr, Vasvári Pál u. 1/b

Akció

Kedvencek
Webáruház > Vadak > Szarvas

Szarvas



A szarvas húsa nagyon egészséges, tápanyagokban, proteinokban, B vitaminban rendkívül gazdag. Az őz húsánál rostosabb, a belőle készült ételekben erőteljesen érezhető a jellegzetes vadíz. A szarvas is, mint a vadhúsok többsége páratlan íz világú és számtalan elkészítési lehetőséggel bír. Igazán különleges, és egyben fejedelmi ételek készíthetők az állat több részéből. A szarvashúst érdemes elejtés után pár napig pihentetni, érlelni. Az előkészítésénél nagyon fontos a hártyázás, a formázás és a pácolás. Hosszabb ideig pácolandó, mint a marhahús száraz, illetve nedves pácban is.
Betöltés......Betöltés......