vagy




close
Matusz-Vad Zrt. Est. 1994 +36 96 510 330 info@matusz-vad.hu 9024 Győr, Vasvári Pál u. 1/b

Akció

Kedvencek
Borjú karaj Steak Sous Vide "K" Rozé

Készétel Borjú karaj Steak Sous Vide "K" Rozé

Borjú karaj Steak Sous Vide K Rozé

Borjú karaj Steak Sous Vide "K" Rozé

Kiszerelés: 0.2 kg/cs
Karton súly: 12 kg

Nettó ár: 4 299 Ft/kg

Bruttó ár: 5 460 Ft/kg

Csomag: kg

Felhasználási javaslat

Elkészíteni tényleg pár perc, panírozhatjuk, süthetjük natúr szeletként roston, vagy be is tekerhetjük szalonnába. A lényeg, hogy a vákuumpárolás eredményeképpen szinte elronthatatlan.

Termékadatok

A borjúkaraj a borjú egyik legelegánsabb része, azonban az elkészítésnél nagyon kell ügyelnünk, mert könnyen kiszárad.
Ha viszont nem sütjük meg eléggé, akkor belül nyers maradhat, ami szintén nem előnyös. Ha a rozéra készített borjú steak-et választja, akkor biztos lehet abban, hogy 3 perc alatt tökéletesre készült hús kerül a vendég elé.
A szeleteket nem fűszereztük, csak kevés sópácolást kapott, így a szelet közepe is kellemesen sós.

Cikkszám:

130050

Karton egység:

Bontható