Nagykereskedelem

A Matusz-Vad Zrt. több, mint 2 évtizede kiemelt szereplője a hazai vendéglátásnak, mint megbízható, magas minőségű termékeket kínáló beszállító.

Cégünk legfontosabb küldetése, hogy ismert márkákkal fémjelzett, állandó megbízható minőségű, praktikus kiszerelésű termékekkel álljunk a magyar gasztronómia, a hazai vendéglátó egységek fejlődésének szolgálatában.

Óriási, 1,5 milliárd forintos stratégiai készleteinkkel a szezonalitási áruhiány és áremelkedés problémákat hatékonyan orvosoljuk.

Harmadik generációs webáruházunkkal ötvöztük a havi újságunk informatív arculatát a könnyű vásárlás élményével. Telesales osztályunk folyamatosan fogadja megrendelőink hívását és magasan képzett udvarias munkatársaink megfelelő információval és gyors rendelés rögzítéssel segítik a partnereink munkáját.

Folyamatos innováció, a váltózó piaci igényekhez való gyors alkalmazkodás, a legmodernebb technológiák alkalmazása és kiválóan képzett szakemberek - ezek azok a fő értékei cégünknek, amelyek garanciát jelentenek partnereinknek az első osztályú termékekre, a pontos, megbízható és hatékony kiszolgálásra.

Reméljük, hamarosan Önt is elégedett partnereink között köszönthetjük!