• Food Truck Show Győr 2018

    Kint jártunk a Győrben második alkalommal megrendezett Food Truck Show rendezvényen. Megint sikerült finom ételekkel jól lakni! :)

  • Új, egészséges Romi olaj, az egészséges és különleges ételekért!

    Innovatív, gazdaságos sütőolaj, marhafaggyúval.

  • Interjú Bodócs László séffel - Bistorant Kecskemét

    A Krétatábla blog csapata meglátogatta a Bistorant Steakhouse éttermet, az étteremben. Bodócs László séf mesélt nekünk karrierje elindulásáról és egy séf életéről és tapasztalatairól.

  • Interjú Bodócs Lászlóval a Bistorant - Four Points by Sheraton séfjével

    Bodócs László séf mesélt nekünk az új kezdeményezésről és hogy miért is az USA-feelinget választották a Four Points by Sheraton új étteremrész stílusának.

Velemi Gesztenyenapok

A velemi Gesztenyenapok a Kőszegi-hegység egyik legjelentősebb gasztronómiai és hagyományőrző vált az utóbbi években, így több, mint tizenötezer vendéget várnak most szombaton és vasárnap a velemiek.

 

Cikk ajánló