• Food Truck Show Győr 2018

    Kint jártunk a Győrben második alkalommal megrendezett Food Truck Show rendezvényen. Megint sikerült finom ételekkel jól lakni! :)

  • Új, egészséges Romi olaj, az egészséges és különleges ételekért!

    Innovatív, gazdaságos sütőolaj, marhafaggyúval.

  • Interjú Bodócs László séffel - Bistorant Kecskemét

    A Krétatábla blog csapata meglátogatta a Bistorant Steakhouse éttermet, az étteremben. Bodócs László séf mesélt nekünk karrierje elindulásáról és egy séf életéről és tapasztalatairól.

  • Interjú Bodócs Lászlóval a Bistorant - Four Points by Sheraton séfjével

    Bodócs László séf mesélt nekünk az új kezdeményezésről és hogy miért is az USA-feelinget választották a Four Points by Sheraton új étteremrész stílusának.

Egy nyaraló, ami csupa csokiból van!

Ha hatalmas csokoládé rajongó vagy és mindig is arról álmodtál, hogy milyen lenne egy csokoládéból készült házban élni, akkor most kipróbálhatod! 

A barbecue sütés fortélyai

A street food forradalom kapcsán lassan mindenhol belebotlunk a barbecue kifejezésbe. De mit is takar ez pontosan és mire kell figyelni ennél a módszernél? 

Cikk ajánló